Summer House In Tinos

Leave a comment
Architectural, Home
Entrance, Guest House

Entrance, Guest House

Stone Courtyard

Stone Courtyard

View Towards Main House

View Towards Main House

Bedroom

Bedroom

Skylight

Skylight

Kitchen

Kitchen

Summer house in Tinos was designed by mX Architecture, Manolis Choupis Architect.

More photos of House In Tinos were published here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s